/v1/ui/views/items/1-3192091.json?client=yle-areena-web&language=fi&v=10 |
---|
Analytics {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "tv.program_details.1-3192091.voita_sokeria_voitasokeria_12_12"
}
}
} |
Cover image |
Header Card Description: Denis Löktaz: Lohta vaniljakastikkeella
Ainekset neljälle
600 g lohta (150g/hlö)
sormisuolaa
Vanilijakastike:
2 vanilijatankoa
1 pieni puntti timjamia (50-60g)
150g voita
1 rkl jauhoja
4 dl punaviiniä (täyteläistä)
60 g tomaattipyrettä
2 dl kermaa
200 - 250g salottisipulia
Suolaa, mustapippuria
Linssimuhennos:
60g voita
400g Puy-linssejä
1 iso sipuli
Suolaa, mustapippuria
Pilko salottisipulit kuutioiksi ja laita pannulle voin kera. Anna voin sulaa ja keitä noin kaksi minuuttia. Lisää jauhot ja anna kiehua 3 - 4 minuuttia miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Älä anna palaa.
Lisää tomaattikastike ja sekoita. Lisää hitaasti kerma, punaviini ja vesi. Kun kaikki on sekoitettu, poista vaniljatangoista siemenet ja lisää ne seokseen tankojen kera. Lisää timjami, suola ja pippuri. Keitä kasaan 30 – 40 prosenttia kunnes seos on paksuuntunut.
Keitä linssejä vedessä, kunnes ne pehmenevät. Huuhtele linssit. Keittämisen aikana pilko sipulit ja paista ne voissa, lisää linssit ja keitä lämpimäksi sekoitellen.
Pilko kala halutun kokoisiksi paloiksi. Kuumenna öljy pannulla todella kuumaksi. Suolaa kala molemmilta puolilta ja laita pannulla nahkapuoli alaspäin. Paista nahka rapeaksi. Noin 2 - 3 minuuttia kuumalla pannulla riittää, riippuen palan paksuudesta. Sen jälkeen käännä kala ja paista toista puolta noin 45 sekuntia- 1 minuutti.
Tämä lyhyt paisto jättää kalan sisältä tuoreeksi, mehukkaaksi ja raikkaaksi, eikä kalasta tule ylikypsää.
Aseta linssit lautaselle, laita kala päälle ja valuta vaniljakastiketta kalan päälle. Tarjoa kala täyteläisen punaviinin kera. Nauttikaa ateriastanne. Bon appetite! Card JSON{
"controls": [
{
"destination": {
"type": "series",
"uri": "yleareena://items/1-1480646"
},
"icon": {
"id": "chevron-left",
"version": "1750676272"
},
"style": {
"iconPosition": "left",
"variant": "tertiary"
},
"tag": "series",
"title": "Voita & Sokeria",
"type": "navigator"
},
{
"audience": {
"authenticated": false
},
"destination": {
"authentication": [
"yle-api"
],
"uri": "https://areena.api.yle.fi/v1/ui/controls/play/1-3192091?language=fi&v=10&client=yle-areena-web"
},
"tag": "play",
"type": "reference"
},
{
"audience": {
"authenticated": true
},
"destination": {
"authentication": [
"yle-api"
],
"uri": "https://areena.api.yle.fi/v1/ui/controls/play/1-3192091?language=fi&v=10&client=yle-areena-web"
},
"tag": "play",
"type": "reference"
},
{
"analytics": {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "tv.share"
}
},
"pageload": {
"comscore": {
"countername": "tv.share",
"yle_ui_language": "fi"
}
}
},
"destination": {
"type": "program",
"uri": "yleareena://items/1-3192091"
},
"functionality": {
"id": "share"
},
"icon": {
"id": "share",
"version": "1750676272"
},
"style": {
"iconPosition": "left",
"variant": "tertiary"
},
"title": "Jaa ohjelma",
"type": "activator"
},
{
"analytics": {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "login"
}
},
"pageload": {
"comscore": {
"countername": "login",
"yle_ui_language": "fi"
}
}
},
"audience": {
"authenticated": false
},
"backgroundColor": "#00000000",
"functionality": {
"id": "login"
},
"icon": {
"id": "icon-favorite-off",
"version": "1750676272"
},
"style": {
"iconPosition": "left",
"variant": "tertiary"
},
"title": "Lisää omalle listalle",
"type": "activator"
},
{
"audience": {
"authenticated": true
},
"destination": {
"authentication": [
"yle-api"
],
"uri": "https://areena.api.yle.fi/v1/ui/controls/favorites/1-1480646?language=fi&v=10&client=yle-areena-web"
},
"type": "reference"
}
],
"description": "Denis Löktaz: Lohta vaniljakastikkeella\n\nAinekset neljälle\n\n600 g lohta (150g/hlö)\nsormisuolaa\n\nVanilijakastike:\n2 vanilijatankoa\n1 pieni puntti timjamia (50-60g)\n150g voita\n1 rkl jauhoja\n4 dl punaviiniä (täyteläistä)\n60 g tomaattipyrettä\n2 dl kermaa \n200 - 250g salottisipulia\nSuolaa, mustapippuria\n\nLinssimuhennos:\n60g voita\n400g Puy-linssejä\n1 iso sipuli\nSuolaa, mustapippuria\n\nPilko salottisipulit kuutioiksi ja laita pannulle voin kera. Anna voin sulaa ja keitä noin kaksi minuuttia. Lisää jauhot ja anna kiehua 3 - 4 minuuttia miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Älä anna palaa.\n\nLisää tomaattikastike ja sekoita. Lisää hitaasti kerma, punaviini ja vesi. Kun kaikki on sekoitettu, poista vaniljatangoista siemenet ja lisää ne seokseen tankojen kera. Lisää timjami, suola ja pippuri. Keitä kasaan 30 – 40 prosenttia kunnes seos on paksuuntunut. \n\nKeitä linssejä vedessä, kunnes ne pehmenevät. Huuhtele linssit. Keittämisen aikana pilko sipulit ja paista ne voissa, lisää linssit ja keitä lämpimäksi sekoitellen.\n\nPilko kala halutun kokoisiksi paloiksi. Kuumenna öljy pannulla todella kuumaksi. Suolaa kala molemmilta puolilta ja laita pannulla nahkapuoli alaspäin. Paista nahka rapeaksi. Noin 2 - 3 minuuttia kuumalla pannulla riittää, riippuen palan paksuudesta. Sen jälkeen käännä kala ja paista toista puolta noin 45 sekuntia- 1 minuutti.\n\nTämä lyhyt paisto jättää kalan sisältä tuoreeksi, mehukkaaksi ja raikkaaksi, eikä kalasta tule ylikypsää.\n\nAseta linssit lautaselle, laita kala päälle ja valuta vaniljakastiketta kalan päälle. Tarjoa kala täyteläisen punaviinin kera. Nauttikaa ateriastanne. Bon appetite!",
"image": {
"id": "13-1-3192091",
"version": "1754622225"
},
"labels": [
{
"formatted": "5 min",
"priority": 0,
"raw": "PT313S",
"rawType": "duration",
"type": "duration"
},
{
"formatted": "lifestyle",
"priority": 0,
"type": "generic"
},
{
"formatted": "asia",
"priority": 0,
"type": "generic"
},
{
"formatted": "julkaistu\nla 12.12.2015",
"priority": 1,
"raw": "2015-12-12T09:00:00+02:00",
"rawType": "date",
"type": "releaseDate"
},
{
"formatted": "käynnistyskerrat\n4 097",
"priority": 1,
"type": "generic"
},
{
"formatted": "Kuva: 16:9",
"priority": 2,
"type": "generic"
},
{
"formatted": "Ääniraidat: suomi stereo",
"priority": 2,
"type": "generic"
},
{
"formatted": "Katsottavissa ulkomailla",
"priority": 2,
"type": "generic"
},
{
"priority": 2,
"raw": "world",
"type": "region"
},
{
"priority": 2,
"raw": "video",
"type": "mediaType"
}
],
"presentation": "onDemandCard",
"type": "card"
} |
Tabs Tab 1 of 1
Tab JSON{
"analytics": {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "tv.program_details.1-3192091.voita_sokeria_voitasokeria_12_12.untitled"
}
},
"pageload": {
"comscore": {
"countername": "tv.program_details.1-3192091.voita_sokeria_voitasokeria_12_12.untitled",
"yle_id": "1-3192091",
"yle_ui_language": "fi"
},
"yle": {
"areena_view_type": "program-page",
"id": "1-3192091"
}
}
},
"content": [
{
"analytics": {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "tv.program_details.1-3192091.voita_sokeria_voitasokeria_12_12.untitled.similar"
}
},
"player_context": {
"yle": {
"ptype": "rec"
}
}
},
"audience": {
"subAccount": false
},
"controls": [],
"filters": [],
"presentation": "medium-strip",
"source": {
"authentication": [
"yle-api"
],
"uri": "https://areena.api.yle.fi/v1/ui/content/list?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzb3VyY2UiOiJodHRwczovL2FyZWVuYS1yZWNvbW1lbmRhdGlvbnMuYXBpLnlsZS5maS92MS9yZWNvbW1lbmRhdGlvbnMvaXRlbS8xLTMxOTIwOTE_bWVkaXVtPXZpZGVvJmZhbGxiYWNrX2NhdGVnb3J5X3doaXRlbGlzdD0zMS0xLTQiLCJjYXJkT3B0aW9uc1RlbXBsYXRlIjoicmVjb21tZW5kYXRpb25zRm9ySXRlbXMiLCJhbmFseXRpY3MiOnsiY29udGV4dCI6eyJjb21zY29yZSI6eyJ5bGVfcmVmZXJlciI6InR2LnByb2dyYW1fZGV0YWlscy4xLTMxOTIwOTEudm9pdGFfc29rZXJpYV92b2l0YXNva2VyaWFfMTJfMTIudW50aXRsZWQuc2ltaWxhciJ9fSwicGxheWVyX2NvbnRleHQiOnsieWxlIjp7InB0eXBlIjoicmVjIn19fX0.AqVK2Ivw32RYGoECPrrrGKxmjhMeOaDgygjJ5KdKJc8&crop=20&language=fi&v=10&client=yle-areena-web"
},
"style": {
"image": "16:9",
"layout": "horizontal",
"size": "medium"
},
"title": "Katso myös",
"type": "list"
}
],
"type": "tab"
} |
Title Voita & Sokeria: Voita&Sokeria 12.12. |
Type view |