/v1/ui/views/items/1-3181565.json?client=yle-areena-web&language=fi&v=10 |
---|
Analytics {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "tv.program_details.1-3181565.voita_sokeria_voitasokeria_5_12"
}
}
} |
Cover image |
Header Card Description: Voita&Sokeria on juhlatunnelmissa.Vierailemme Suomen paistinkääntäjien kilpipäivän juhlassa Tampereella- tietenkin keittiön kautta.
Ylikypsää karitsanniskaa ja punajuurta
600 g karitsanniskaa
1 porkkana
1 sipuli
2 laakerinlehteä
4l vettä
10 g suolaa
1. Kuori ja paloittele kasvikset. Laita kaikki ainekset syvään uunivuokaan ja kypsennä 120-asteisessa uunissa vähintään 4 tuntia mielellään jopa 12 tuntia.
Paahdettua punajuurta ja punajuuripyre
16 pientä punajuurta
merisuolaa
1 dl kermaa
voita
suolaa, mustapippuria
1. Laita merisuolaa uunipellille ja aseta punajuuret suolapedille. Kypsennä 180-asteisessa uunissa kunnes punajuuret ovat pehmeitä.
2. Kuori ja paloittele puolet lohkoiksi. Paista voissa juuri ennen tarjoilua.
3. Voit myös halutessasi savustaa punajuuret.
4. Kuori loput punajuurista. Laita tehosekoittimeen. Kiehauta kerma ja kaada punajuurten päälle.
5. Aja sileäksi soseeksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
1 salottisipuli
10 g voita
1 dl punaviiniä
6 kpl kokonaisia valkopippureita
½ laakerinlehteä
2-3 lipstikan oksaa
3 dl tummaa lientä
1. Kuullota hienonnettu salottisipuli voissa minuutin verran.
2. Lisää joukkoon punaviini, pippurit, laakerinlehti ja lipstikat.
3. Keitä lähes kuivaksi.
4. Lisää tumma liemi. keitä 10-15 minuuttia ja siivilöi toiseen kattilaan.
5. Mausta lopuksi suolalla tarvittaessa.
JÄLKIRUOKA:
vanukas:
0,5 l kermaa
1 dl sokeria
1/2 dl sitruunanmehua
1 rkl aaprottia
1. Kiehauta kerma ja sokeri. Lisää lipstikka ja anna maustua 10 minuuttia.
2. Siivilöi toiseen kattilaan, lisää sitruunanmehu ja kiehauta (älä keitä)
3. Annostele annosmaljoihin.
ruusuhunaja
0,5 dl hunajaa
2 rkl vettä
1 tl ruusuvettä
1. Sekoita keskenään ja tarjoile vanukkaan kanssa. Card JSON{
"controls": [
{
"destination": {
"type": "series",
"uri": "yleareena://items/1-1480646"
},
"icon": {
"id": "chevron-left",
"version": "1750676272"
},
"style": {
"iconPosition": "left",
"variant": "tertiary"
},
"tag": "series",
"title": "Voita & Sokeria",
"type": "navigator"
},
{
"audience": {
"authenticated": false
},
"destination": {
"authentication": [
"yle-api"
],
"uri": "https://areena.api.yle.fi/v1/ui/controls/play/1-3181565?language=fi&v=10&client=yle-areena-web"
},
"tag": "play",
"type": "reference"
},
{
"audience": {
"authenticated": true
},
"destination": {
"authentication": [
"yle-api"
],
"uri": "https://areena.api.yle.fi/v1/ui/controls/play/1-3181565?language=fi&v=10&client=yle-areena-web"
},
"tag": "play",
"type": "reference"
},
{
"analytics": {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "tv.share"
}
},
"pageload": {
"comscore": {
"countername": "tv.share",
"yle_ui_language": "fi"
}
}
},
"destination": {
"type": "program",
"uri": "yleareena://items/1-3181565"
},
"functionality": {
"id": "share"
},
"icon": {
"id": "share",
"version": "1750676272"
},
"style": {
"iconPosition": "left",
"variant": "tertiary"
},
"title": "Jaa ohjelma",
"type": "activator"
},
{
"analytics": {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "login"
}
},
"pageload": {
"comscore": {
"countername": "login",
"yle_ui_language": "fi"
}
}
},
"audience": {
"authenticated": false
},
"backgroundColor": "#00000000",
"functionality": {
"id": "login"
},
"icon": {
"id": "icon-favorite-off",
"version": "1750676272"
},
"style": {
"iconPosition": "left",
"variant": "tertiary"
},
"title": "Lisää omalle listalle",
"type": "activator"
},
{
"audience": {
"authenticated": true
},
"destination": {
"authentication": [
"yle-api"
],
"uri": "https://areena.api.yle.fi/v1/ui/controls/favorites/1-1480646?language=fi&v=10&client=yle-areena-web"
},
"type": "reference"
}
],
"description": "Voita&Sokeria on juhlatunnelmissa.Vierailemme Suomen paistinkääntäjien kilpipäivän juhlassa Tampereella- tietenkin keittiön kautta.\n\nYlikypsää karitsanniskaa ja punajuurta\n\n600 g karitsanniskaa\n1 porkkana\n1 sipuli\n2 laakerinlehteä\n4l vettä\n10 g suolaa\n\n1. Kuori ja paloittele kasvikset. Laita kaikki ainekset syvään uunivuokaan ja kypsennä 120-asteisessa uunissa vähintään 4 tuntia mielellään jopa 12 tuntia.\n\nPaahdettua punajuurta ja punajuuripyre\n\n16 pientä punajuurta\nmerisuolaa\n1 dl kermaa\nvoita\nsuolaa, mustapippuria\n\n1. Laita merisuolaa uunipellille ja aseta punajuuret suolapedille. Kypsennä 180-asteisessa uunissa kunnes punajuuret ovat pehmeitä.\n2. Kuori ja paloittele puolet lohkoiksi. Paista voissa juuri ennen tarjoilua.\n3. Voit myös halutessasi savustaa punajuuret.\n4. Kuori loput punajuurista. Laita tehosekoittimeen. Kiehauta kerma ja kaada punajuurten päälle.\n5. Aja sileäksi soseeksi. Mausta suolalla ja pippurilla.\n\n1 salottisipuli\n10 g voita\n1 dl punaviiniä\n6 kpl kokonaisia valkopippureita\n½ laakerinlehteä\n2-3 lipstikan oksaa\n3 dl tummaa lientä\n\n1. Kuullota hienonnettu salottisipuli voissa minuutin verran.\n2. Lisää joukkoon punaviini, pippurit, laakerinlehti ja lipstikat.\n3. Keitä lähes kuivaksi.\n4. Lisää tumma liemi. keitä 10-15 minuuttia ja siivilöi toiseen kattilaan.\n5. Mausta lopuksi suolalla tarvittaessa.\n\n\n\nJÄLKIRUOKA:\n\nvanukas:\n0,5 l kermaa\n1 dl sokeria\n1/2 dl sitruunanmehua\n1 rkl aaprottia\n\n1. Kiehauta kerma ja sokeri. Lisää lipstikka ja anna maustua 10 minuuttia.\n2. Siivilöi toiseen kattilaan, lisää sitruunanmehu ja kiehauta (älä keitä)\n3. Annostele annosmaljoihin.\n\nruusuhunaja\n\n0,5 dl hunajaa\n2 rkl vettä\n1 tl ruusuvettä\n\n1. Sekoita keskenään ja tarjoile vanukkaan kanssa.",
"image": {
"id": "13-1-3181565",
"version": "1754618557"
},
"labels": [
{
"formatted": "5 min",
"priority": 0,
"raw": "PT315S",
"rawType": "duration",
"type": "duration"
},
{
"formatted": "lifestyle",
"priority": 0,
"type": "generic"
},
{
"formatted": "asia",
"priority": 0,
"type": "generic"
},
{
"formatted": "julkaistu\nla 5.12.2015",
"priority": 1,
"raw": "2015-12-05T09:00:00+02:00",
"rawType": "date",
"type": "releaseDate"
},
{
"formatted": "käynnistyskerrat\n3 931",
"priority": 1,
"type": "generic"
},
{
"formatted": "Kuva: 16:9",
"priority": 2,
"type": "generic"
},
{
"formatted": "Ääniraidat: suomi stereo",
"priority": 2,
"type": "generic"
},
{
"formatted": "Katsottavissa ulkomailla",
"priority": 2,
"type": "generic"
},
{
"priority": 2,
"raw": "world",
"type": "region"
},
{
"priority": 2,
"raw": "video",
"type": "mediaType"
}
],
"presentation": "onDemandCard",
"type": "card"
} |
Tabs Tab 1 of 1
Tab JSON{
"analytics": {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "tv.program_details.1-3181565.voita_sokeria_voitasokeria_5_12.untitled"
}
},
"pageload": {
"comscore": {
"countername": "tv.program_details.1-3181565.voita_sokeria_voitasokeria_5_12.untitled",
"yle_id": "1-3181565",
"yle_ui_language": "fi"
},
"yle": {
"areena_view_type": "program-page",
"id": "1-3181565"
}
}
},
"content": [
{
"analytics": {
"context": {
"comscore": {
"yle_referer": "tv.program_details.1-3181565.voita_sokeria_voitasokeria_5_12.untitled.similar"
}
},
"player_context": {
"yle": {
"ptype": "rec"
}
}
},
"audience": {
"subAccount": false
},
"controls": [],
"filters": [],
"presentation": "medium-strip",
"source": {
"authentication": [
"yle-api"
],
"uri": "https://areena.api.yle.fi/v1/ui/content/list?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzb3VyY2UiOiJodHRwczovL2FyZWVuYS1yZWNvbW1lbmRhdGlvbnMuYXBpLnlsZS5maS92MS9yZWNvbW1lbmRhdGlvbnMvaXRlbS8xLTMxODE1NjU_bWVkaXVtPXZpZGVvJmZhbGxiYWNrX2NhdGVnb3J5X3doaXRlbGlzdD0zMS0xLTQiLCJjYXJkT3B0aW9uc1RlbXBsYXRlIjoicmVjb21tZW5kYXRpb25zRm9ySXRlbXMiLCJhbmFseXRpY3MiOnsiY29udGV4dCI6eyJjb21zY29yZSI6eyJ5bGVfcmVmZXJlciI6InR2LnByb2dyYW1fZGV0YWlscy4xLTMxODE1NjUudm9pdGFfc29rZXJpYV92b2l0YXNva2VyaWFfNV8xMi51bnRpdGxlZC5zaW1pbGFyIn19LCJwbGF5ZXJfY29udGV4dCI6eyJ5bGUiOnsicHR5cGUiOiJyZWMifX19fQ.FXGFlvw28jHf3aMugb6L7TBubVuKZY48-passz2_8PQ&crop=20&language=fi&v=10&client=yle-areena-web"
},
"style": {
"image": "16:9",
"layout": "horizontal",
"size": "medium"
},
"title": "Katso myös",
"type": "list"
}
],
"type": "tab"
} |
Title Voita & Sokeria: Voita&Sokeria 5.12. |
Type view |